Virtuális Asszisztens munkadíjak

Az árak 2020.01.21-től visszavonásig érvényesek.

óraszámok óradíj (AAM) egyéb foglalkoztatási módok
1-19 4 200 Ft sales-es munkák esetében:
– 3.400 Ft/óra + jutalék, vagy 6.000 Ft/óra
– emelt óradíj 6.000 Ft/óra (hétvégi, ünnepnapi vagy sürgősségi)
20-39 3 600 Ft
40-59 3 400 Ft
60-79 3 200 Ft
80- 3 000 Ft

Új partner esetében vállalok teszt időszakot, melynek óradíja 3.000 Ft, időtartama megegyezés szerint változhat.

Miért ennyi és mibe kerülne ha normál fizetéssel felvennél egy asszisztenst?

Ha egy 8 órás asszisztensi munkaerővel tervezel, kifizeted a bejelentett bérét, plusz az összes járulékait, mobilját, laptopját, irodát, szoftvereket stb., akkor legjobb esetben is 450.000 Ft-ot kell kiadnod havonta, és akkor kifizeted a kávé-, ebéd-, szabadság és egyéb szüneteit is.

Részmunkaidős alkalmazottért is legalább a felét kifizeted.

Vagy felvehetsz képzetlen diákot diákszövetkezeti órabérért (kb. 1.500 Ft), de általában képzetlen, és nincs annyi tapasztalata, mint nekem.

Együttműködés előtt:

Szükségesnek tartom, hogy az együttműködés kezdetekor megismerhessem céged, pontosan mi is a profilja, célcsoportja, hitvallása, céljai (brief).

Határozd meg, hogy pontosan milyen segítségre lesz szükséged, milyen óraszámban, egyszeri, vagy hosszútávon igényled a segítségem, és milyen munkacsoportban.

A munkámról pontos kimutatást fogok vezetni és kérésednek megfelelő gyakorisággal tájékoztatlak a folyamatokról.

Rendelkezésre állás:

Telefonon 7-20 óra között elérsz, ha olyan munkában vagyok, hogy nem tudlak felvenni, visszahívlak. Továbbá e-mailben, messengeren tudsz bármely napszakban írni, rövid határidővel válaszolok leveledre.

Mettől meddig tart a munkaidőm?

Általánosságban H-P 8-18 között, de magam osztom be. SOS segítség kell este, hétvégén, vagy ünnepnapokon, akkor igyekszem rugalmasan hozzá állni. Ilyenkor az emelt óradíjammal kell számolj.

Vannak-e extra költségek?

Az óradíjak kizárólag a munkavégzés díjai, nem tartalmaznak olyan költségeket, melyeket harmadik félnek kell fizetni. Nyomtatás, másolás, postai feladás, anyagbeszerzés, stb. Ezek a költségek egyedi megállapodás szerint kerülnek kiszámlázásra.

 

Amennyiben szeretnél ajánlatot kérni, akkor kattints ide: Ajánlat kérés